Το newsletter της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος για ενημέρωση και επικοινωνία με τους χώρους εστίασης, τους προμηθευτές και την ευρύτερη τουριστική αγορά. Δομείται από τη συνεργασία της συντακτικής ομάδας του περιοδικού με την Ομοσπονδία και φιλοξενεί δραστηριότητες, ειδήσεις, απόψεις, θέσεις και άρθρα για τη γαστρονομία, τη μαζική εστίαση και την κουζίνα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η D&D Communication πραγματοποίησε ειδική Έκδοση για την «Ολυμπιάδα Γαστρονομίας». Ταυτόχρονα, σχεδιάζει εξειδικευμένα επικοινωνιακά προϊόντα στο χώρο του τουρισμού και της γεύσης.

Στο Chef’s Art είτε μέσα στις στήλες της ΕΥ” είτε στο THE TOURISM REPORT” έχουν φιλοξενηθεί συνεντεύξεις και απόψεις επιφανών chef και προσωπικοτήτων από το χώρο της γαστρονομίας όπως: ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Μίλτος Καρούμπας, οι Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Νικόλαος Χριστοφόρου, Νικόλαος Κούρτης, Αναστάσιος Τόλης, Κωνσταντίνος Παράσχης, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Βασίλης Μάνδρος, Γιάννης Γκουλίνας, Θεοφάνης Στάθης, Πέτρος Κανάκης, Δημήτρης Λεμονής, Tony Atallah, Μιχάλης Ψιλάκης, Παύλος Σιμοτόπουλος, Ray Lim, Βασίλης Καρούμπας, Παναγιώτης Χαλουλάκος, Ιωάννης Τσιβουράκης, Ιωάννης Τσούνας κ.ά.