Ο τομέας των M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Exibitions) αποτελεί ένα ιδιαίτερα προσοδοφόρο και υψηλής ποιότητας κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας. Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας ως προορισμού διοργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, ταξιδίων κινήτρων και άλλων εκδηλώσεων, καθώς και την ενημέρωση των Ελλήνων και ξένων αγοραστών των σχετικών υπηρεσιών, η D&D Communication έχει πραγματοποιήσει 3 ειδικές αγγλόφωνες αυτόνομες εκδόσεις:

  • GREECE: The Conference Destination that makes the differenceκαι GREECE: Going Back to Congresss Roots, δυο σημαντικές εκδόσεις έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα των M.I.C.E. (Meetings, Incentive, Conference Exhibitions), με ειδική διανομή, εκτός των άλλων, στη συνεδριακή έκθεση ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη
  • The Athens-Attica Experience: M.I.C.E. and Plus, καινοτόμα έκδοση με χρήση QR Codes για την προώθηση της Αθήνας ως προορισμού για ταξίδια αναψυχής, City breaks και επαγγελματικές διοργανώσεις με ειδική διανομή, εκτός των άλλων, στη συνεδριακή έκθεση ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη.

Η ενίσχυση της αγοράς των M.I.C.E., όσον αφορά την προώθησή του σε επιχειρήσεις οργανισμούς και φορείς που είναι αγοραστές των σχετικών προϊόντων στη χώρα μας, γίνεται παράλληλα, μέσα από τη στήλη Buyers ClubBusiness Traveling του περιοδικούTHE TOURISM REPORT”.