Εταιρικά νέα

Greek Philosophy Tour Newsletter

GrPhT

H D&D Communication σχεδίασε και υλοποιεί αγγλόφωνο μηνιαίο Newsletter με βασικό θεματικό άξονα την προβολή της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, σκέψης, τέχνης, πολιτισμού αλλά και καθημερινής ζωής, καθώς και τη σύνδεσή της με τη σημερινή Ελλάδα. Ομάδα συντακτών αλλά και ακαδημαϊκών επιμελούνται την υψηλού επιπέδου επιστημονικά τεκμηριωμένη ύλη του Newsletter, το οποίο απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό αρκετών χιλιάδων παραληπτών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται καθηγητές πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο, σπουδαστές και άνθρωποι που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για θέματα σχετικά με τη φιλοσοφία και την αρχαία Ελλάδα.

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO

Το “The Tourism Report” ήταν Χορηγός Επικοινωνίας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops HAPCO με θέμα “Ελληνικός Συνεδριακός Τουρισμός: Συμβολή στην Ανάπτυξη” (8-9 Δεκεμβρίου 2011, Αίγλη Ζαππείου). H D&D Communication, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων, με το “The Tourism Report”, είναι Χορηγός Επικοινωνίας σε όλα τα συνέδρια του ΗΑPCO τα τελευταία χρόνια.

“The Vacation of your Dreams in Greece” στην ΕΙΒΤΜ

Στην έκθεση συνεδριακού τουρισμού EIBTM -The Global Meetings & Events Exhibition- που πραγματοποιήθηκε από 27-29 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη διανεμήθηκε η ειδική έκδοση του The Tourism Report “The Vacation of your Dreams in Greece”.

Επιτυχημένη η συμμετοχή της D&D Communication στη Philoxenia

Για ένατη συνεχή χρονιά, η D&D Communication συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, όπου, διένειμε σε εκθέτες και επισκέπτες το περιοδικό “The Tourism Report” και την ειδική έκδοση “The Vacation of your Dreams in Greece”.
Παράλληλα, η D&D Communication διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη χρονιά, κλήρωση για δωρεάν διανυκτερεύσεις στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 επισκέπτες της έκθεσης.
Η διοργάνωση διαγωνισμών και σχετικών κληρώσεων εντάσσεται στο πλαίσιο των εναλλακτικών προτάσεων προβολής των τουριστικών επιχειρήσεων στο κοινό της Β. Ελλάδος.

Το The Tourism Report στη Philoxenia

Με τη διοργάνωση κλήρωσης (για δεύτερη χρονιά) από το περίπτερο μας στην έκθεση Philoxenia της Θεσσαλονίκης και τη διανομή του περιοδικού και της ειδικής έκδοσης “The Vacation of your Dreams in Greece”, το “The Tourism Report” δημιούργησε μια σειρά από εναλλακτικές προτάσεις προβολής και προώθησης των τουριστικών επιχειρήσεων και των περιοχών στο κοινό της Β. Ελλάδος -και όχι μόνο- που θα επισκεφτούν την έκθεση. Πέρυσι, στο διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 1000 άτομα. Το “The Tourism Report” προσφέρει μια σειρά από ευέλικτες προτάσεις προβολής και προώθησης σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας, Περ. 13, Stand 67.

 

 

Το“The Tourism Report” & το “The Vacation of your Dreams in Greece” στην WTM

Το “The Tourism Report” με την ειδική αγγλόφωνη έκδοση “The Vacation of your Dreams in Greece” είχε παρουσία και φέτος στην World Travel Market στο Λονδίνο. Οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου μπορούσαν να βρουν τις εκδόσεις με το αγγλόφωνο περιεχόμενο και τα QR Codes σε διάφορα σημεία με υψηλή επισκεψιμότητα. Η εφαρμογή των QR Codes προξένησαν το ενδιαφέρον τόσο των ξένων επισκεπτών όσο και των Ελλήνων εκθετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διπλανό περίπτερο της Κροατίας, η συγκεκριμένη τεχνολογική εφαρμογή είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην παρουσίαση των περιοχών όσο και επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το “The Tourism Report” είναι το πρώτο -στον τομέα του- περιοδικό που εφάρμοσε τα QR Codes, ενώ έχει σχεδιάσει σειρά εφαρμογών για επιχειρηματική χρήση, με στόχο να προσφέρει ένα εργαλείο προβολής και προώθησης, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του εντύπου με αυτά του internet.